AL MEER DAN 35 JAAR TOONAANGEVEND IN NUENEN, GERWEN EN NEDERWETTEN EN OMSTREKEN

Raymond Deckers startte in 1984 zijn kapsalon in een klein hoekpandje aan de Parkstraat in Nuenen samen met zijn toenmalige werkgever Jac Soontiens. In 1995 namen Raymond en zijn vrouw
Linda de kapsalon in het geheel over en in 1999 kregen zij de kans om het pand te vergroten door het pand op de Voirt bij de kapsalon te betrekken. Daaruit groeide het familiebedrijf uit tot een van de topkapsalons van Nuenen en omstreken.

Sinds 2019 heeft het Dante, het jongste kind van Raymond en Linda, aangegeven dat hij in de toekomst de zaak wil overnemen. Dante heeft dezelfde passie voor het kappersvak als zijn vader en de gedrevenheid om het familiebedrijf te laten voortbestaan.

In het verleden is Raymond examinator geweest en heeft zich ingezet voor de ANKO en is als adviseur verbonden geweest bij diverse erkende kappersopleidingen. Kapsalon Raymond Deckers Haarmode is nu al 35 jaar een autoriteit op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken waarbij uitsluitend gediplomeerde kappers en kapsters je haar knippen en kleuren. Het team neemt voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijft zo up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen het kappersvak.
Maar misschien wel het allerbelangrijkste voor onze kapsalon is onze brede interesse in u als klant. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, wij zijn geïnteresseerd in uw hele lifestyle en geven graag een advies dat volledig op u is afgestemd.

Bel ons als u meer informatie wilt, of loop gerust even bij ons binnen. Vragen kunt u direct stellen via de email, hier kunt u ook gelijk online een afspraak inplannen.

Bij RDH nemen we alle tijd om aan de hand van uw jouw wensen tot een passend persoonlijk advies te komen.

CONTACT

RDH Nuenen
Parkstraat 26
5671 GG Nuenen

040 283 6284

OPENINGSTIJDEN

ma08.00 – 18.00 uur
di08.00 – 18.00 uur
woe08.00 – 18.00 uur
do08.00 – 18.00 uur
vr08.00 – 20.00 uur
za08.00 – 16.00 uur
zogesloten

 

CONTACTFORMULIER

Wilt u dat wij contact met u opnemen of een wijziging doorgeven? Hiervoor kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.