Kerastase

Kérastase is een in Frankrijk gevestigd internationaal luxe haarverzorgingsmerk, dat deel uitmaakt van de portefeuille van de divisie professionele producten van de multinationale moedermaatschappij de L’Oréal Group. Het is een toonaangevend merk in verschillende landen in de categorie professionele en luxe haarverzorging. Kérastase beweert wereldwijd de nummer 1 professionele haarverzorgingsmerk te zijn en beweert een diagnostische aanpak te gebruiken om de individuele haarbehoeften van elk persoon te behandelen.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een merk van de divisie professionele producten van L’Oréal Group. L’Oréal Professionnel biedt een assortiment professionele haarkleur-, vorm-, styling- en haarverzorgingsproducten voor thuis.
De producten zijn onderverdeeld in twee categorieën: in-salon- en thuisverzorgingsproducten. Twee keer per jaar organiseert L’Oréal Professionnel de Colour Collections, belangrijke evenementen die ertoe bijdragen dat kapsels een essentieel onderdeel van modemarketing worden.

Redken

Redken is een Amerikaans haarverzorgingsmerk van L’Oréal Group onder de divisie Professional Products. RDH is depositair van Redken een specifieke mannenlijn die gebaseerd is op de hedendaagse barber.

Reuzel

Reuzel is een Nederlands merk dat is opgericht door de barbers Leen en Bertus, van het Rotterdamse Schorem Barbiers. Door hun eigen professionele ervaringen in het kappersvak hebben ze de Reuzel pomades ontwikkeld. De Reuzel pomade is wereldwijd bekend.

Proraso

Proraso is opgericht in 1908 door Ludovico Martelli en zet al drie generaties lang trends in de scheerwereld.