Kerastase

Kérastase is een in Frankrijk gevestigd internationaal luxe haarverzorgingsmerk, dat deel uitmaakt van de portefeuille van de divisie professionele producten van de multinationale moedermaatschappij de L’Oréal Group. Het is een toonaangevend merk in verschillende landen in de categorie professionele en luxe haarverzorging. Kérastase beweert wereldwijd de nummer 1 professionele haarverzorgingsmerk te zijn en beweert een diagnostische aanpak te gebruiken om de individuele haarbehoeften van elke vrouw te behandelen.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een merk van de divisie professionele producten van L’Oréal Group. L’Oréal Professionnel biedt een assortiment professionele haarkleur-, vorm-, styling- en haarverzorgingsproducten voor thuis.
De producten zijn onderverdeeld in twee categorieën: in-salon- en thuisverzorgingsproducten. Twee keer per jaar organiseert L’Oréal Professionnel de Colour Collections, belangrijke evenementen die ertoe bijdragen dat kapsels een essentieel onderdeel van modemarketing worden.

Redken

Redken is een Amerikaans haarverzorgingsmerk van L’Oréal Group onder de divisie Professional Products. RDH is depositair van Redken Brews een specifieke mannenlijn die gebasseert is op de hedendaagse barber.

Alles wat je moet weten over mannen grooming:
Vraag je je ook af of je dagelijkse verzorgingsroutine er alles aan doet om je te helpen? Misschien ben je het beu om een heleboel verschillende producten te gebruiken om je favoriete kapsel te krijgen of ben je op zoek naar iets dat je baard er op zijn best uit kan laten zien. Hoe dan ook, we hebben het antwoord met Redken Brews. Lees verder om te zien hoe onze nieuwe range van verzorgingsproducten voor mannen je routine kan stroomlijnen en vereenvoudigen.

CONTACT

RDH Nuenen
Parkstraat 26
5671 GG Nuenen

040 283 6284

OPENINGSTIJDEN

ma08.00 – 18.00 uur
di08.00 – 18.00 uur
woe08.00 – 18.00 uur
do08.00 – 18.00 uur
vr08.00 – 20.00 uur
za08.00 – 16.00 uur
zogesloten

 

CONTACTFORMULIER

Wilt u dat wij contact met u opnemen of een wijziging doorgeven? Hiervoor kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.